Coaching & supervisie

Coaching en supervisie is in mijn visie een tijdelijke ondersteuning die uw zelfsturend vermogen bevordert. Als coach loop ik een tijdje met je mee. In mijn coaching staat het vinden van de balans centraal:

tussen wie je bent, of wilt zijn, en wat je doet
tussen je verlangens en de dagelijkse werkelijkheid
tussen beroepsmatig functioneren en je persoonlijke wensen
tussen leiding geven aan jezelf en leiding geven aan anderen
tussen eigen belangen en die van anderen, c.q. de organisatie
tussen zelf creëren en de mogelijkheden op de arbeidsmarkt
enzovoort.

Supervisie Nijmegen – Arnhem

Vanuit een basis van gelijkwaardigheid onderzoeken wij je vragen en dilemma’s op het gebied van leven & werk, leiderschap en ondernemerschap. Ik bied maatwerk, inspiratie en verdieping, resulterend in concrete resultaten aan. Als coach probeer ik een spiegel voor te houden en vooral de juiste vragen te stellen. Jouw eigen antwoorden zijn zoveel belangrijker dan de mijne!

Jij staat zelf aan het roer, ik vaar een tijdje met je mee!

noloc erkend loopbaanprofessional klein JPEG bestand 2 1 Loopbaancoaching Als loopbaancoach richt ik mij op de regio Nijmegen – Arnhem: Lent, Bemmel, Huissen, Wijchen, Beuningen, Elst, Malden, Groesbeek, Oss, Grave, Uden, maar ook buiten deze regio ben je natuurlijk van harte welkom. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak!

Adresgegevens


Hatertseweg 39
6533 AB Nijmegen

mobiel:
06-2463 6965
e-mail:
info@maxkuppers.nl
website:
www.maxkuppers.nl
contactformulier