In noorwegen: leiderschap en teambuilding

Max Küppers organiseert in samenwerking met Expedition Factory (www.expeditionfactory.com) expedities voor persoonlijk leiderschap en teambuilding op locatie: de Intense Arctic Expedition. Kijk hier voor de eerst volgende expeditie: Intense Artic Expedition 2018!

Een reset knop om out-of-the-box te komen. Dat is in een notendop wat Expedition Factory haar klanten wil bieden. Een poolexpeditie lijkt iets uit jongensboeken en avonturenfilms. Een perfecte omgeving dus om een nieuwe kijk op alledaagse uitdagingen te creëeren!

Expedition Factory neemt mensen mee op een bijzondere ervaring. De context van een echte poolexpeditie vergt veel van mensen. Fysiek, psychisch en emotioneel. Overleven in de poolwinter vergt nieuwe skills en goede samenwerking met anderen. Een ervaring om trots op te zijn en een belevenis om nooit te vergeten. Twee succesfactoren voor een geslaagde training.

Onze klanten zijn organisaties en leiders die bereid zijn te investeren in het zoeken naar nieuwe – menselijke – oplossingen voor de uitdagingen in een 2.0 wereld. Die concreet invulling willen geven aan maatschappelijk verantwoord ondernemen, duurzaamheid en succesvolle medewerkers.

Het programma geeft alle ruimte om te werken aan persoonlijke vraagstukken omtrent werk & leven en te experimenteren met nieuw verworven inzicht. Er wordt een unieke mogelijkheid gegeven om werkelijk in het ‘hier en nu’ te ervaren en te doen. Persoonlijk leiderschap in een unieke, arctische omgeving! Neem met mij contact op voor meer informatie.

 

Klik hier voor een YouTube filmpje of op onderstaande foto voor een impressie van deze training:


Adresgegevens


Hatertseweg 39
6533 AB Nijmegen

mobiel:
06-2463 6965
e-mail:
info@maxkuppers.nl
website:
www.maxkuppers.nl
contactformulier