Kwaliteit en ervaringen

“Succes is een gevolg en mag nooit een doel zijn”

De dienstverlening van Max Küppers voldoet ruimschoots aan alle gestelde eisen in de markt en heeft een hoog kwalteitsniveau. De kwaliteit en ervaringen van cliënten zijn zeer belangrijk. Max is erkend loopbaan professional (beschermde titel) en is opgenomen in het beroepsregister van de Noloc, de beroeps-vereniging voor loopbaan professionals. Als een traject of een reeks afspraken zijn afgerond, vraag ik mijn cliënten om een evaluatieformulier in te vullen over mijn begeleiding. Hieronder enkele opmerkingen die ik heb teruggekregen:

  • direct diepgaand
  • energiek en positief
  • warme persoonlijkheid
  • liefde voor het (coachings)vak
  • succesvol en resultaat

De klanttevredenheidsscore komt al jaren boven de 8Graag wil ik hierbij mijn klanten nogmaals bedanken voor hun vertrouwen en onze succesvolle samenwerking!

Adresgegevens


Hatertseweg 39
6533 AB Nijmegen

mobiel:
06-2463 6965
e-mail:
info@maxkuppers.nl
website:
www.maxkuppers.nl
contactformulier