Loopbaancoaching

“De werkelijke ontdekkingstocht bestaat er niet in dat men nieuwe landschappen ontdekt, maar dat men de wereld met nieuwe ogen bekijkt”  Marcel Proust 

In mijn werk als loopbaancoach richt ik mij volledig op de ontwikkeling van mensen, úw persoonlijke ontwikkeling! Loopbaancoaching is er vooral op gericht om mensen te begeleiden bij hun ontdekkingstocht door leven en loopbaan en hen weer terug te brengen bij hun idealen en dromen. Het (her)ontdekken van je kracht, bezieling en kwaliteiten!

De manier waarop ik daaraan werk is te zien als een tocht door Verleden, Heden en Toekomst. Daarbij werk ik graag met de biografische methode: een werkwijze waarbij eerdere ervaringen in het leven en de loopbaan gestructureerd worden onderzocht en gebruikt om plannen voor de toekomst te ontwikkelen. Het gaat daarbij vooral om tot een (hernieuwde) integratie van ‘Hoofd – Hart – Handen’ te komen.

Commitment loopbaancoach en cliënt

Een belangrijk kenmerk in mijn benadering is het commitment dat ik met mijn cliënten aanga en dat zich vertaalt in inzet, betrokkenheid en eerlijkheid. Er wordt een appèl gedaan op de authenticiteit en het zelfsturende vermogen van iedere cliënt omdat dat volgens mij de basis is van werkelijke verandering en ontwikkeling.

Tenslotte vind ik het belangrijk om resultaat- en doelgericht te zijn. Mijn werk is pas afgerond wanneer de wensen vertaald zijn in een praktisch en concreet actieplan waarmee de cliënt zijn weg kan vervolgen: 

Jij staat zelf aan het roer, ik vaar een tijdje met je mee!

Uit de evaluatie van een klant: Ondanks dat ik dacht dat ik klaar was voor een volgende stap in mijn werkzame leven, bleek het door het traject van Max dat ik te kortzichtig aan het kijken was. Door niet aan te sturen op een andere baan, maar eerst met mijzelf bezig te gaan, werden de keuzemogelijkheden groter en de uiteindelijke stappen overtuigender. Dat maakt dat ik sterker in mijn schoenen sta en ook na deze baan klaar ben voor datgene wat er na komt.” Paul (47)

noloc erkend loopbaanprofessional - klein JPEG bestand 2-1

Loopbaancoaching traject Nijmegen

Als loopbaancoach richt ik mij op de regio Nijmegen – Arnhem: Lent, Bemmel, Huissen, Wijchen, Beuningen, Elst, Malden, Groesbeek, Oss, Grave, Uden, maar ook buiten deze regio ben je natuurlijk van harte welkom. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak!

Adresgegevens


Hatertseweg 39
6533 AB Nijmegen

mobiel:
06-2463 6965
e-mail:
info@maxkuppers.nl
website:
www.maxkuppers.nl
contactformulier