Outplacement

Met outplacement wordt meestal bedoeld: vertrek uit de huidige functie en/of organisatie. Outplacement voelt soms als een breuk in de loopbaan en kan gepaard gaan met emoties. Tegelijkertijd kan het de weg openen voor een nieuw loopbaanperspectief!

In mijn outplacementprogramma begeleid ik je vanaf het vertrek uit de huidige functie en/of organisatie tot en met de nieuwe werkplek. Daarbij besteden we allereerst aandacht aan het ‘afscheid nemen’. Vervolgens richten we ons op het bepalen van het jouw loopbaanperspectief via het ‘Koersonderzoek’. De nieuwe koers in de loopbaan zal in alle opzichten vitaliserend en stimulerend moeten te zijn. Pas als die optimale koers is bepaald, komen marktoriëntatie, netwerken, solliciteren en tenslotte baanverwerving aan de orde.

Outplacement met coach

Gedurende het outplacementtraject zal ik je individueel begeleiden met passende coachingsvormen en methodieken. In onderling overleg bepalen we hoe het traject opgebouwd wordt en welke begeleiding passend is bij jouw persoon en fase in je leven/werk. Daarnaast is op aanvraag mogelijk om aan een outplacementgroepje deel te nemen. Het bevorderen van jouw zelfsturing staat telkens voorop. Via zelfsturing word je bekwaam in het vormgeven van je eigen loopbaan. Jij staat zelf aan het roer, ik vaar een bepaalde periode mee!

Outplacement in regio Nijmegen – Arnhem

Als outplacementcoach richt ik mij op de regio Nijmegen – Arnhem: Lent, Bemmel, Huissen, Wijchen, Beuningen, Elst, Malden, Groesbeek, Oss, Grave, Uden, maar ook buiten deze regio ben je natuurlijk van harte welkom. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak!
noloc erkend outplacement en loopbaanprofessional

Adresgegevens


Hatertseweg 39
6533 AB Nijmegen

mobiel:
06-2463 6965
e-mail:
info@maxkuppers.nl
website:
www.maxkuppers.nl
contactformulier